Σουβλάκι λέμε το χοιρινό κρέας περασμένο σε ξυλάκι, αλλιώς καλαμάκι. Το βασικό κρέας για το σουβλάκι ήταν ανέκαθεν το χοιρινό (σε μικρά κομμάτια κρέατος ή γύρο), ενώ με τα χρόνια...
Από τον αγρό στον καταναλωτή… Η επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία κρέατος αποτελούν σημαντικά βήματα στην παραγωγική αλυσίδα τροφίμων. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι το κρέας που φτάνει στον τελικό καταναλωτή...
Βιομηχανία παραγωγής κρέατος… Προσφέρουμε γύρο, σουβλάκι, λουκάνικα και κρεατοσκευάσματα, στην πιο αγνή και νόστιμη εκδοχή τους. Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας Προμηθεύουμε με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, καταστήματα λιανικής, βιομηχανίες...