Σουβλάκι λέμε το χοιρινό κρέας περασμένο σε ξυλάκι, αλλιώς καλαμάκι. Το βασικό κρέας για το σουβλάκι ήταν ανέκαθεν το χοιρινό (σε μικρά κομμάτια κρέατος ή γύρο), ενώ με τα χρόνια εμφανίστηκαν το κοτόπουλο, το μοσχάρι, η προβατίνα και διάφορα άλλα κρέατα. Κάποιοι βάζουν και λουκάνικο, κοκορέτσι ή κοντοσούβλι. Το αγαπημένο έδεσμα της ελληνικής γαστρονομίας, λέγεται σουβλάκι, αφού βασικό συστατικό του είναι το κρέας. Τα υπόλοιπα (με λαχανικά, μανιτάρια και άλλες vegan επιλογές), ονομάζονται τυλιχτά.
Σουβλάκι – κρέας
Το κρέας κάνει την πίτα… Όσο καλύτερη η ποιότητα κρέατος, τόσο πιο γευστική η πίτα! Εμείς εδώ στη σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας κρέατος TWM – Γευστικός Κόσμος του Κρέατος ΑΕΒΕ, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Για το σκοπό αυτό, έχουμε αφιερώσει όλη μας την ενέργεια, χρησιμοποιώντας παράλληλα τις γνώσεις μας και το μεράκι μας, για να προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, γνήσιες, λαχταριστές επιλογές που διακρίνονται για την ποιότητά τους.
TWM – γευστικός κόσμος του κρέατος
Στην TWM, αναζητώντας συνεχώς τη βελτίωση των προϊόντων μας, σχεδιάζουμε, παράγουμε και καθιερώνουμε μοναδικά προϊόντα και νέα πρότυπα στον κλάδο του γρήγορου φαγητού (fast food). Στόχος μας: η επιτυχής ανταπόκριση στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματία και κατά συνέπεια, η ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή που αναζητά την αυθεντική απόλαυση.
Εδώ το σουβλάκι είναι στα καλύτερά του! Αποτελούμε μία πολύ καλή επιλογή για τους απανταχού κρεατολάγνους καθώς διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρεάτων, από απλά μέχρι διαλεχτά ωρίμανσης, τα οποία απογειώνουν γευστικά κάθε πιάτο. Η ποιότητα αδιαπραγμάτευτη! Επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα κρέατος από εγκαταστάσεις που τηρούν αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.
Αν είστε επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και ενδιαφέρεστε για συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας.